2017-04-10 06:48:03• hírek • Blikk.hu

Bódi Sylvi: Megfogadtam, hogy jobb ember leszek, ha legyőzöm a gyilkos kórt

Bódi Sylviről sokak fejében él egy kép, ami viszont szerinte tele van előítélettel. Azt persze elismeri, hogy ő is tehet erről. Míg korábban a reflektorfény közepén állt, jó ideje visszahúzódóbb lett, interjút is ritkán adott. Most viszont jó oka volt rá, hiszen mára elismert sportember, hamarosan pedig saját műsora indul.

Jól hallom, már nem selypít?

Bódi Sylvi: Észrevette? Szuper. Az elmúlt fél évben elkezdtem dolgozni a beszédhibámon. Érdekes, hogy önkéntelenül is készültem a műsorra, ugyanis jóval a felkérés előtt fordultam beszédtanárhoz. Nehogy azt mondják, hogy itt egy csinos lány, de nem tud még beszélni sem. Mert többek közt ezért sem vállaltam ilyen felkéréseket eddig. Bár a férfiak mindig imádták, ahogyan beszélek, de változtatnom kellett.

Hogyan készült a müsorvezetői feladatra?

Bódi: Leginkább a beszédtanárral készültem, máshogy nem. Na jó, Ördög Nórától is kaptam pár tanácsot, amelyek hasznosnak bizonyultak. De a barátnőimet is megkérdeztem, hogy mit gondolnak. A családtagjai­mat közel húsz éve nem kérdezem meg arról, hogy milyen munkát vállaljak. Kos csillagjegyűként nem kérek és nem nagyon fogadok el iránymutatást, megyek a magam fejem után.

Bár próbál minél több időt otthon tölteni, sok mindenről lemarad. Mi a legnehezebb?

Bódi: Az öcsém már házas, van két gyermeke, akiket imádok. A kislánya, Anna Léna meg csak hároméves, élek-halok érte, ő a legjobb barátnőm, de tényleg! Sziszinek hív engem, mert a nevemet még nem tudja kimondani. Ha otthon vagyok, akkor én megyek érte az oviba, viszem játszóházba, sok időt töltünk együtt, nagyon mély kapcsolat van köztünk az első pillanattól kezdve. Miatta nem számoltam fel a magyar életemet, mert nem akarom kihagyni a felnőtté válását.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: